Fysioterapeut till nystartad rehabenhet på Capio Geriatrik Nynäshamn

Sista ansökningsdag: 2021-12-17   

Publicerades: 2021-10-25

Beskrivning av tjänst

Capio Geriatrik Nynäshamn är en geriatrisk vårdavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i tvärprofessionellt team för att utifrån ett helhetsperspektiv identifiera och tillgodose patientens behov av vård, rehabilitering och omsorg. Vi samverkar med öppenvård och kommun för att säkerställa en väl sammanhållen vårdkedja och säker utskrivning.

Våra patienter kommer från hemmet, via direkt ambulansintag, remiss från vårdcentral/boende eller akutmottagningar samt från avdelning på akutsjukhus. Vi har både akutgeriatriska patienter och rehabiliteringspatienter, t ex efter stroke eller ortopedisk operation.

Vi har i nuläget ett avtal med Capio Rehab Nynäshamn för rehabiliteringsinsatser som omfattar två heltidstjänster, en fysioterapeut och en arbetsterapeut. Detta avtal är nyligen uppsagt och vi planerar nu att fr o m början av februari 2022 starta upp en egen rehabiliteringsenhet som kommer att bestå av två fysioterapeuter (varav den ena även kommer att vara chef för rehabenheten) och en arbetsterapeut. Vi söker nu en fysioterapeut som vill vara med och bygga upp denna enhet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut på geriatrisk avdelning såsom bedömning, upprättande av individuell rehabiliteringsplan, träning/behandling, uppföljning och utvärdering av insatser utifrån diagnos och uppsatta mål. I arbetet ingår att informera och instruera vårdpersonal i ett rehabiliterande förhållningssätt, deltagande på vårdplaneringar samt rapportering/remittering till andra vårdinstanser efter vårdtiden. All dokumentation sker i TakeCare.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av avdelningsarbete. Erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller geriatrisk rehabilitering är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform
-Tillsvidare med provanställning 6 månader.
-Tillträde: 2022-01-24 eller enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
- Individuell lönesättning.
- Friskvårdsbidrag

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Sundell, Verksamhetschef, telefonnummer 070 – 160 28 98 eller enhetschef Karina Lythell, telefonnummer 070-484.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 november 2021.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2022-01-24 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hans Sundell Rydén, Tel:070-1602898

Karina Lythell, Tel:070-4843656

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2022-01-16
Västra Götalands län
Capio Lundby Specialistsjukhus
2022-01-09
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-12-23
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Almö
2021-12-10
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-12-10
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Hjortmossen
2021-12-08
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-12-03
Stockholms län
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2021-12-01