Fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2020-12-01   

Publicerades: 2020-11-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Hjortmossen är en del av Capio Närsjukvård och bedriver vårdcentral, barnavårdscentral och rehabiliteringsmottagning i fina lokaler i centrala Trollhättan. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi är idag cirka 18 medarbetare som har hand om 6000 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår nuvarande Fysioterapeut.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Ett absolut KRAV för denna tjänst är att du har minst 3 års erfarenhet från Primärvården.

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på etteffektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.Villkor

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställningAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40tim/vecka

Lön: Månadslön/individuell lönesättning

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Hans Söderqvist, Tel:0735-58 63 06

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2020-12-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Bro
2020-12-13
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-10
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2020-12-07
Stockholms län
Capio Psykiatri
2020-12-04
Stockholms län
Capio Rehab Sollentuna
2020-12-02
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-11-27