Fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2018-10-31   

Publicerades: 2018-09-03

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i Affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar S:t Görans Sjukhus, Capio Artro Clinic AB och Capio Movement AB. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 20 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning Slutenvårdsavdelning med 19 vårdplatser samt en dagkirurgisk operationsavdelningArbetsuppgifter Sedvanliga fysioterapeutiska uppgifter som preoperativ information, postoperativ mobilisering, utprovning av hjälpmedel samt träning inför hemgångKvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut  gärna med erfarenhet av slutenvård. Stor hänsyn tas till personlig lämplighetVillkor Heltids tjänstgöring 40 timmar / vecka. Tillträde direkt/enligt överenskommelse. Individuell lönesättningAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Rehab Angered
Capio Rehab Angered
2018-10-31
Är du framtidens fysioterapeut / sjukgymnast?
Capio Rehab Lina Hage
2018-10-31
Capio söker leg fysioterapeut till öppenvårdsmottagning
Capio Stress- och traumamottagning
2018-10-21
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Kvillebäcken
2018-10-20
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio centrum för smärta och utmattning
2018-10-14
Fysioterapeut Älvängens Läkarhus
Capio Läkarhus Älvängen
2018-10-05
Fysioterapeut
Capio Geriatrik AB
2018-10-04
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Vårdcentral Hovås
Capio Vårdcentral Hovås
2018-10-01
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2018-09-30