Fysioterapeut/Ergonom

Sista ansökningsdag: 2020-02-02   

Publicerades: 2020-01-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Sedan 2011 bedriver vi företagshälsovård i Stenungsund med omnejd där vi utgår ifrån kundens behov och erbjuder skräddarsydda lösningar. Capio företagshälsovård i Stenungsund organiseras och leds av personer med mångårig erfarenhet utav företagshälsovård med stort kundfokus och vilja att vara den lokala leverantören av företagshälsovårdstjänster.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill växa i rollen som fysioterapeut/ergonom hos oss. Inom företagshälsovård handlar det om att se medarbetarens funktionsförmåga i förhållande till arbetets krav. Det handlar också om att lyfta blicken och se mönster i vad det medarbetarna söker för, så att man på ett konsultativt sätt kan ge en rekommendation av möjliga insatser till arbetsgivaren. Målet för FHV är att förflytta sig från att arbeta efterhjälpande till ett mer förebyggande och främjande arbetssätt, vilket vi anser ger störst effekt hos våra kunder. I arbetet ingår också en del föreläsningarna och arbetsplatskartläggningar ute hos kunden.

Som medarbetare hos oss vill vi att du ska känna att du och din kompetens är viktig. Vi erbjuder dig en stimulerande och positiv arbetsplats som präglas av gott samarbete och där du ges goda möjligheter att kunna påverka din egen utveckling såväl som arbetsplatsens utveckling.

 

Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap

Du är legitimerad fysioterapeut. Meriterande är vana av arbete som ergonom på en företagshälsa eller som fysioterapeut inom primärvård med intresse för företagshälsovård. Utbildningar inom exempelvis funktionsbedömningar, OMT/OMI/MDT, medicinsk yoga eller mindfulness är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett intresse för, eller erfarenhet av, att arbeta med företagshälsovård då det finns goda möjligheter att arbeta och utvecklas inom detta område.

Du är ansvarsfull och driftig, med ett positivt förhållningssätt. Du sprider arbetsglädje och engagemang. Vi ser positivt på intresse av att vilja utveckla och tänka nyskapande. Du har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt under eget ansvar. Att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är en förutsättning. Du ska vara bekväm i att hålla föreläsningar och arbeta med grupper i olika konstellationer.

Våra värdeord omtanke, gott bemötande, respekt och kunskap stämmer väl överens med dina egna värderingar.

 

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ana Paula Blomqvist, Tel:076-7219342

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut sommarvik
ASIH
2020-03-30
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Läkarhus Selma
2020-02-29
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2020-02-09
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Göingekliniken Hässleholm
2020-02-08
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-01-31
Fysioterapeut/sjukgymnast Sjöbo
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-01-31
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Strömstad
2020-01-31