Fysioterapeut/Sjukgymnast Capio Bemanning

Sista ansökningsdag: 2021-12-03   

Publicerades: 2021-11-12

Om oss

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm och Skåne för läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, SÄBO, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget som fysioterapeut

Vi söker fysioterapeut till Capio Sollentuna Rehab för perioden 8 december 2021 till 30 september 2022.  

Som fysioterapeut arbetar du tillsammans med vårt fantastiska multiprofessionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi är lokaliserade på översta våningen på Sollentuna sjukhus i nyrenoverade lokaler med vacker utsikt över edsviken.  

Uppdragsperiod
December 2021 t.o.m. September 2022.  

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut, såsom bedömning, behandling, mobilisering, hjälpmedelsutprovning m.m.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut med erfarenhet av slutenvårdsrehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. 

Anställningsform
- Timanställning/vikariat medmöjlighet till tillsvidareanställning.  

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Om du har några så tveka inte att ta kontakt. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: Timlön

Tillträde: 8 december eller enligt ök.

Kontaktperson Capio

David Stafberger, Tel:0729991321

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2022-01-16
Västra Götalands län
Capio Lundby Specialistsjukhus
2022-01-09
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-12-23
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Almö
2021-12-10
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-12-10
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Hjortmossen
2021-12-08