Fysioterapeut/Sjukgymnast vikariat med möjlighet till fast tjänst

Sista ansökningsdag: 2021-08-15   

Publicerades: 2021-07-12

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik Nacka består av fyra akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 68 geriatriska platser. På vårdavdelningarna vårdas i huvudsak äldre patienter, med olika diagnoser inom neurologi, kardiologi och ortopedi - såsom stroke, hjärtsvikt och frakturer. Vi arbetar i team bestående av olika yrkesgrupper som arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt.

En av våra fast anställda medarbetare prövar nu annan tjänst varför vi behöver en ersättare. Vikariatet kan efter några månader omvandlas till en fast tjänst.

Vill du ha en kompetent och stimulerande arbetsplats sök då dig hit till vår paramedicingrupp. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast/fysioterapeut såsom bedömning och träning/behandling efter diagnos och förskrivning av hjälpmedel. Vidare rapportering till andra vårdinstanser, deltagande på teamronder. Informera och instruera vårdpersonal, närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Utföra skade- och sjukdomsförebyggande insatser för att uppnå rehabiliteringsmålen. Upprätta individuella rehabiliteringsplaner. Följa upp och utvärdera insatser. Dokumentationen sker i Takecare.

Kvalifikationer

I första hand söker vi legitimerade sjukgymnaster eller fysioterapeuter, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Anställningsform: vikariat

Omfattning: Heltid/deltid enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: månadslön

Tillträde: 2021-06-14Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 2-4 månader

Lön: Månadslön

Tillträde: snarast

Kontaktperson Capio

Peter Johnson, Tel:0725824401

Facklig företrädare

Sanna Lindström (SACO), Tel:08-718 20 00

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-09-10
Stockholms län
ASIH
2021-08-31
Västra Götalands län
Capio Rehab Stenungsund
2021-08-29
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-08-29
Hallands län
Capio Husläkarna Kungsbacka
2021-08-19
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Almö
2021-08-02
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2021-07-31
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-07-31