Fysioterapeut/sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2022-02-20   

Publicerades: 2022-01-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Åkermyntan i centrala Hässelby är en modern vårdcentral som präglas av samarbete och utveckling och som aldrig tummar på kvaliteten. Vi har i dagsläget 14 500 listade patienter och finns i ett lugnt fint område nära Mälaren. Vi håller till i fina lokaler och har goda parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. Välkommen till en arbetsplats där teamarbete och den goda stämningen genomsyrar vardagen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Som fysioterapeut hos oss bidrar du med din specifika kompetens och ger, tillsammans i team med övriga vårdgivare, patienten en god och säker vård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av mottagningsverksamhet, undersökning, bedömning och behandling av patienter. De patienter som söker sig till oss har i huvudsak besvär med rörelse- och stödjeorganen men vi tar även emot patienter med psykosomatiska besvär. Våra patienter kan ha allt från nydebuterade till långvariga besvär.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Vi välkomnar dig med god samarbetsförmåga och som kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi förväntar oss att du, liksom vi, har patienten i fokus och bidrar aktivt till en god social arbetsmiljö samt utveckling av vår verksamhet. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är positiv, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vidare trivs du med att ta egna initiativ samt att du är trygg och noggrann i din yrkesroll som fysioterapeut. Därutöver bidrar du till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat samt är ansvarstagande i patientarbetet, men även ur ett verksamhetsperspektiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jeanette Hessel, Tel:070-841 52 10

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Rehab Orust
2022-03-18
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Sjöbo
2022-01-30
Stockholms län
Capio Geriatrik
2022-01-30
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2022-01-30
Uppsala län
Capio Vårdcentral Enköping
2022-01-28