Fysioterapeut/sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2020-01-02   

Publicerades: 2019-12-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Angered är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Mottagningen ligger i anslutning till vårdcentralen Capio Läkarhus Angered, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patienten i centrum. För att lyckas med detta är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö där kreativitet får ta plats. Var med oss du också - du välkomnas in i ett härligt arbetsteam.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att få jobba i vårt team på Capio Rehab Angered. Vi har förmånen att ligga i samma lokaler som vårdcentralen Capio Angered vilket innebär att teamarbetet är otroligt viktigt. Du som fysioterapeut kommer arbeta tätt ihop med flera olika yrkesprofessioner såsom läkare och sjuksköterskor. För övrigt som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär arbetet självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har med erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Louise Petterström, Tel:0735-58 63 14

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast Sjöbo
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-01-31
Capio Psykiatri Stockholm söker leg fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-01-16
Fysioterapeut till Capio Vårdcentral Mölndal
Capio Vårdcentral Mölndal
2020-01-12
Engagerad och driven Fysioterapeut till Capio Specialistvård Motala
Capio Specialistvård Motala
2020-01-06
leg.fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-12-31
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Orust
2019-12-31
Fysioterapeut timanställning vid behov
Capio Geriatrik
2019-12-29
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2019-12-26
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-12-22
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Strömstad
2019-12-20