Fysioterapeut/sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2020-11-15   

Publicerades: 2020-10-05

Beskrivning av tjänst

Capio Rehab Dalen bedriver primärvårdsrehabiltering inom vårdval region Stockholm. Arbetsplatsen är belägen på Dalens sjukhus i Enskededalen.

Beskrivning

Är du fysioterapeut och vill jobba med patienter på mottagning tillsammans med positiva och erfarna kollegor?

På Capio Rehab Dalen är vi totalt drygt 35 anställda: arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter,kiropraktor och logopeder som tillsammans arbetar för att patienten ska få den absolut bästa rehabiliteringen, alltid med våra värderingar "kvalitet, medkänsla och ansvar" som grund.

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut träffar du patienter med en stor variation av diagnoser och problematik. Du kommer att arbeta företrädesvis på mottagning med både individuella besök men även gruppbesök. Vi har avtal med flera vårdcentraler om att vara hos dem någon dag/vecka vilket också kan vara aktuellt. Vi ser gärna att du har intresse och kunskap inom mental hälsa. Studenthandelning ingår i arbetsuppgifterna

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från liknande arbete och vidareutbildning är meriterande, gärna inom mental hälsa.

Info

Vi månar om att ha den senaste kunskapen och satsar därför på kompetensutveckling både externt och internt och vi strävar efter att alltid utveckla oss själva och vår verksamhet.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, personalgym, friskvårdspass och har en fantastisk trädgård att nyttja sommartid.

 

 

Vid tillsvidaretjänster tillämpar vi alltid 6 månaders provanställning

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40/40

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Melin, Tel:08-68433752

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Värmlands län
Capio Fysioterapi Grums
2020-11-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-11-27
Stockholms län
Capio Rehab Saltsjöbaden
2020-11-21
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-11-20
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Almö
2020-11-09
Västra Götalands län
Capio Rehab Angered
2020-11-06
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2020-10-31