Gastrosjuksköterska – egen mottagning på Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2020-02-16   

Publicerades: 2020-01-14

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

På Medicinskt Centrum har vi flera flöden; endokrinologi och diabetes, tromboembolism, hematologi och gastroenterologi och i viss mån lungmedicin.

Till mottagningen kommer patienten för läkarbesök för både ny- och återbesök, sjuksköterskebesök och för behandlingar på vår behandlingsavdelning där patienten stannar över dagen.

Arbetsbeskrivning

Gastrosjuksköterskans tjänstgöring innefattar mottagningsbesök med information om sjukdom, vaccinationer och läkemedelsbehandling samt även rådgivning och stöd för patienter med IBD och leversvikt.

Gastrosjuksköterskan tar också emot patienter för biologiska behandlingar (intravenös behandling) samt utför aferes-behandlingar.

Tjänsten innefattar även telefonrådgivning och hantering av ärenden i 1177. Vi kommer också ha möjlighet (har delvis redan) att erbjuda vissa patientgrupper videobesök/Skype, däribland inom gastroenterologi.

Gastrosjuksköterskan kommer även i viss mån utföra arbetsuppgifter som att ge behandlingar på vår behandlingsavdelning.

Gastrosjuksköterskan arbetar i team med gastroenterologer, undersköterskor och dietist. Teamet har multiprofessionella ronder 1 ggr/v.

Temaet arbetar också med förbättringar med avsatt tid/vecka. Just nu pågår spännande projekt i enlighet med egenvård för patienten och där patienten är en naturlig del i projektet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med gastroteamet, samt även med övriga yrkeskategorier. Du har viljan av att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus i en god arbetsmiljö.

Du en erfaren gastrosjuksköterska, alternativt legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom gastroenterologi.

Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%, måndag-fredag

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2020-03-01
Sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd
Kirurgkliniken
2020-02-16
Sjuksköterska Kirurgienheten
Capio Lundby Närsjukhus
2020-02-15
Timanställd sjuksköterska Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-02-09
Arbeta som sjuksköterska - sommar 2020!
2020-02-09
Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?
Neurologiska kliniken
2020-02-02
Vill du göra karriär som Forskningssköterska – sök denna delade tjänst!
Medicinkliniken
2020-01-31