Gastrosjuksköterska till Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2021-07-03   

Publicerades: 2021-06-03

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På Medicinskt Centrum har vi flera flöden; endokrinologi och diabetes, tromboembolism, hematologi och gastroenterologi och i viss mån lungmedicin.

Patienten kommer till Medicinskt Centrum för läkarbesök på remiss. Men även för sjuksköterskebesök och för behandlingar på vår behandlingsavdelning där patienten stannar över dagen.

Arbetsuppgifter

Gastrosjuksköterskans tjänstgöring innefattar mottagningsbesök med information om sjukdom, vaccinationer och läkemedelsbehandling samt även rådgivning och stöd för patienter med IBD och leversvikt.  Tjänsten innefattar även telefonrådgivning och hantering av ärenden i 1177. Möjlighet finns att erbjuda patienten videobesök.

Gastrosjuksköterskan utför även i viss mån i.v biologiska behandlingar på vår behandlingsavdelning.

Gastrosjuksköterskan arbetar i team med gastroenterologer, undersköterskor och dietist. Teamet har multiprofessionella ronder 1 ggr/v. Teamet arbetar också med kontinuerliga förbättringar enligt lean-principer med avsatt tid/vecka.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med gastroteamet. Du har viljan av att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus i en god arbetsmiljö.

Du är erfaren gastrosjuksköterska, alternativt legitimerad sjuksköterska med minst några års erfarenhet inom gastroenterologi i öppenvården alternativt slutenvården.

Meriterande om du arbetat inom öppenvården med egna patient-besök.

Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Villkor

Anställningsform: 1 sjuksköterska

Omfattning: 100%

Arbetstid: måndag - fredag

Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Kirurgkliniken
2021-08-31
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-08-31
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-08-01
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-08-01
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-07-11
Stockholms län
Akutkliniken
2021-07-09
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-07-04
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-06-30
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-06-30