Hemsjukvårdsläkare sökes till Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2020-12-09   

Publicerades: 2020-11-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsplats

Är du läkare och vill ansvara för vår hemsjukvård tillsammans med ett team erfarna och kompetenta sköterskor? I tjänsten ingår även en del sedvanligt mottagningsarbete.

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus. Vårdcentralen har i dagsläget 11 000 listade patienter varav ca 70 inom hemsjukvården. Vi är ett drygt 20-tal medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Förutom specialister i allmänmedicin finns AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Teamarbete är centralt i vår vardag och vi arbetar med sambedömning av våra patienter vid dagliga ronder där alla professioner medverkar. Vi har även en egen onlinetjänst för våra patienter där de får rådgivning och hjälp direkt via Kungsholmens egen chatt. Vi har stort fokus på psykisk ohälsa och i vårt uppdrag ingår även att ta hand om barn och unga. Vi har en rehab-koordinator och vi bedriver internet KBT.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som hemsjukvårdsläkare hos oss innebär utredning och behandling av patienter i hemmet. I arbetet ingår mobil närsjukvård med hembesök hos patienter. Inom Capio arbetar vi strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer där vi kontinuerligt mäter och följer upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg läkare, specialist i allmänmedicin eller geriatrik och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Vad erbjuder vi?

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant.
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Kollektivavtal i alla verksamheter
  • Tjänstepension enligt avtal
  • Friskvårdsbidrag

Övrigt

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning

Tjänstgöringsgrad: Deltid/heltid

Ansök senast: 2020-12-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson: Har du frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Carolina Wedemalm, HR-specialist på 073- 262 40 72 eller carolina.wedemalm@capio.se. Frågor om tjänsten, får du gärna höra av dig till verksamhetschef Lena Bäckström på 070-351-38 49 eller lena.backstrom@capio.se

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carolina Wedemalm, Tel:carolina.wedemalm@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.