Hjärtkliniken söker nattsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-07-11   

Publicerades: 2021-06-11

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vill du öka dina kunskaper inom kardiologi och bli en del av vårt team?

Har du erfarenheter och kunskaper som du vill dela med dig av?

Är svaret ja på ovanstående frågor? Då vill vi veta vad just du kan bidra med till hjärtkliniken och arytmi- och sviktflödet.

Vi söker nu sjuksköterska som vill arbeta på en kardiologisk avdelning med inriktning arytmi och hjärtsvikt.

Varmt välkommen att ringa eller maila - så berättar vi mer:

Sara Dahlin, vårdenhetschef arytmi, 08-58701180, sara.dahlin@capiostgoran.se.

Magdalena Fröberg, vårdenhetschef svikt, 08-58701149, magdalena.froberg@capiostgoran.se

Hjärtkliniken är organiserad i tre flöden: arytmi, hjärtsvikt- och vitier samt ischemi.

Arytmi- Hjärtsvikt- och vitieflödet:

  • Avd 31 arytmi och svikt - Vårdavdelning med 23 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, hjärtsvikt, arytmier och kranskärlsjukdom. Hjärtövervakning.  
  • Avdelning 33 Svikt - Vårdavdelning med 12 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Hjärtövervakning
  • Pacemakeroperation
  • Dagvård (sviktbehandling och arytmibehandling)
  • Hjärt EKO - mottagning för öppen- och slutenvårdspatienter
  • Dagvård (hjärtsviktsbehandling)

Ischemiflödet:

  • Hjärtintensiven HIA - Vårdavdelning med 10 vårdplatser, hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Utredning och behandling av kranskärlssjuka patienter, vissa arytmier och akut hjärtsvikt.
  • Coronarangio/PCI-lab
  • Dagvård (coronarangio- och PCI)

 

  • Öppenvård - Hjärtcentrum alla flöden - Specialistläkarmottagning, sjuksköterskemottagning och patientundervisning.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi arbetar i team kring patienten med läkare, sjuksköterska och undersköterska. På Hjärtkliniken är flera professioner anställda; läkare, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och biomedicinsk analytiker. Dagligt samarbete med paramedicin och medicinska sekreterare.

Många medarbetare på Hjärtkliniken har rotationstjänstgöring, vilket tillsammans med intern- och extern utbildning, bidrar till god sammanhållning, bra arbetsmiljö, hög kompetens och vårdkvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av kardiologi. Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning
Hel- eller deltid tillsvidare. Mestadels natt i S:t Görans poängmodell alternativt endast natt med nattillägg.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Dahlin, Tel:08-5870 1180

Magdalena Fröberg, Tel:08-5870 1149

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-08-31
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-08-01
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-08-01
Stockholms län
Akutkliniken
2021-07-09
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-07-04
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-07-03
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-06-30
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-06-30