HR-assistent

Sista ansökningsdag: 2022-01-23   

Publicerades: 2021-12-16

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Beskrivning av tjänst

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna kvalitet, samhällsansvar, Innovation och Empowerment präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård.
Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Tjänsten

Vi söker nu en HR-assistent som vill spela en viktig roll i våra personaladministrativa processer. Som HR-assistent är du en av fem i vår administrativa funktion och ingår i Enheten för ekonomi, IT, support och HR. Tjänsten är en ersättningstjänst då nuvarande HR-assistent snart går i pension.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter är att arbeta med administration av scheman, personalärenden, löner, rekrytering och utbildning. Du kommer primärt att använda lönesystem, rekryteringssystem och ärendehanteringssystem och ha löpande kontakter med verksamhetens enhetschefer gällande schemaläggning. Från lönesystemet tar du fram statistik, analyserar och hanterar informationen vidare i Excel. Vidare kommer du arbeta med diarieföring av personalhandlingar. Du skriver också informationstexter till intranätet och ser till att skriftlig information är uppdaterad.

Ekonomiarbete och HR-arbete har många beröringspunkter och som HR-assistent har du en roll i de gemensamma frågorna och i att stötta varandra. Tillsammans med ekonomifunktionen arbetar du bl.a. med lönesättning, utbildningsadministration och uppföljning. Du schemalägger, bjuder in till och utvärderar utbildningar.

Beroende på kompetens och intresse kan tjänsten breddas över tid och gå mot en mer specialiserad roll inom HR med utökat självständigt arbete inom flertalet områden, till exempel arbetsmiljö, lönestruktur eller kompetensbreddning samt bli involverad i samarbeten med andra verksamheter inom Capio. 

Du rapporterar direkt till Ekonomichefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom personaladministration eller annan utbildning som bedöms likvärdig arbetslivserfarenhet av personaladministration inom både lön, rekrytering och utbildning erfarenhet av arbete med ärenden i ett ärendehanteringssystem, schemaplanering och goda kunskaper om hur personalhandlingar hanteras mycket god vana att använda systemstöd goda kunskaper i Officepaketet arbetat med att ta fram personalstatistik, tabeller och rapportering

Som person är du självgående, ansvarsfull och noggrann. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete och har ett öga för detaljer. Du är serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt ök.

Kontaktperson Capio

Rasmus Lundin, Tel:+46735004894

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.