Inköpsadministratör till Capio Närsjukvård

Sista ansökningsdag: 2019-08-11   

Publicerades: 2019-07-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Till vårt huvudkontor söker vi nu en driven inköpsadministratör som vill vara med och ge förstklassig service till våra verksamheter.

Om tjänsten

Som inköpsadministratör är din huvudsakliga uppgift att stötta företagets verksamheter i frågor relaterade till inköp. Du kommer att bli en del av inköpsavdelningen som idag består av tre personer och som håller till i moderna lokaler på Lilla Bommen mitt i centrala Göteborg tillsammans med Capio Närsjukvårds övriga supportfunktioner. Inköpsavdelningen arbetar med att supportera våra drygt 100 enheter med ramavtal, offertstöd, inköpsprocesser inklusive inköpssystem inom kategorier som t ex medicinskt förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, vaccin m.m.

I din vardag kommer du bland annat att:

  • Stötta verksamheterna i frågor kring avtal
  • Hantera och administrera avtal och hyresavtal
  • Vara navet mellan vårdenheterna och inköpsteamet
  • Hantera administrationen kring våra verksamhetsbilar
  • Arbeta med, och fördela, inköpsärenden i ärendehanteringssystem

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid under 1 år, eventuellt med möjlighet till förlängning därefter.

Om dig

Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/inköp. Kanske är du i början av din inköpar- eller upphandlarkarriär och vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Om du har arbetat i en liknande roll tidigare är detta meriterande.

Du är en fena på Officepaketet, framförallt Excel, då detta är ett av dina viktigaste verktyg. Därutöver har du god generell IT-vana – du får inte vara rädd för att arbeta i nya system och verktyg. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

En förutsättning för att trivas och lyckas bra i den här rollen är att du gillar att arbeta supporterande och har en vilja att ge bästa möjliga service. Du kommer självklart att få introduktion och stöd från dina kollegor, men då alla har olika ansvarsområden krävs det att du är en initiativtagande person med en förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver dessutom en stark administrativ förmåga och att du är strukturerad och noggrann.

Om beskrivningen ovan passar in på dig och du dessutom är taggad på nya utmaningar till hösten kan du vara klippt och skuren för det här jobbet.

Övrig information

Då det är semestertider kommer vår rekryteringsprocess att dra ut lite längre på tiden än vanligt. Vi kommer att börja gå igenom ansökningar tidigast under v 33.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast/Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sun Wahlberg, Tel:031-732 40 87

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.