Vikariat HR-support Stockholm

Sista ansökningsdag: 2018-01-05   

Publicerades: 2017-12-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

CapiomedarbetareArbetsbeskrivning

Lokal HR-support med ansvar att supportera Region Stockholm Norr, bestående av 12 vårdcentraler och BVC i HR-ärenden, såsom MBL, rehab, arbetsmiljö mm. Agera bollplank och stöd i olika frågor till lokal verksamhetschef och ingå i regionsupporten tillsammans med regionchef, controller och regional medicinsk chef där ni arbetar såväl strategiskt som operativt med regionen.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, erfarenhet från  privat hälso- och sjukvård är meriterande. Du ska vara van vid att arbeta självständigt. Du har ett öppet förhållningssätt samt förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du lösningsfokuserad, affärsmässig, trygg samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som HR-support så är en stor del av arbetet chefsstöd ute hos verksamhetscheferna - både självständigt och tillsammans med övriga i regionledningen.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Mars 2018

Kontaktperson Capio

Cecilia Friis, Tel:0733-84 27 40

Elin Granath, Tel:0739146922

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.