Anestesisjuksköterska till operationsavdelning

Sista ansökningsdag: 2018-01-31   

Publicerades: 2017-12-18

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i Affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar S:t Görans Sjukhus, Capio Artro Clinic AB och Capio Movement AB. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60st anställda. Sedan 2012 är Capio Ortopediska Huset en del i Capiokoncernen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och vårdavdelningen har totalt 20st vårdplatser och är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Sedvanligt arbete som anestesisjuksköterska på operationsavdelning.
Vi utför elektiva höft- och knäplastiker. Dagkirurgi med varierande ortopediska ingrepp som utförs både artroskopiskt och med öppen teknik. En dag per vecka har vi öron- näs- och halsingrepp på både barn och vuxna.

Som anestesisjuksköterska så roterar man mellan sluten- och öppenvårdskirurgi.
Tjänstgöring dagtid måndag-fredag.Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

  • Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi. 
  • Minst 4 års erfarenhet som anestesisjuksköterska. 
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att söva barn från ca 1 års ålder.

Förmågor och färdigheter

Som specialistsjuksköterska på Ortopediska Huset förväntas du bidra med din specialistkunskap både i ditt dagliga arbete på enheten men också tillsammans med kolleger och arbetskamrater. Din förmåga att göra helhetsbedömningar i patientvården är en viktig del i arbetet. Vidare är det viktigt att ha ett kvalitetstänk med fokus på hög patientsäkerhet. Ett gott patientbemötande står självklart i fokus!

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom anestesi med god samarbetsförmåga och erfarenhet i yrket. Du är trygg i din yrkesroll, kan ta egna initiativ, arbeta självständigt och strukturerat.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön, individuell lönesättning

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Sektionschef Gunilla Bäckström, Tel:070-9605108

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.