Anestesisjuksköterska till operationsavdelning

Sista ansökningsdag: 2018-12-16   

Publicerades: 2018-11-05

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i Affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar S:t Görans Sjukhus, Capio Artro Clinic AB och Capio Movement AB. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 20 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Vår verksamhet växer och vi behöver utöka vår personalgrupp inom anestesi och söker erfaren anestesisjuksköterska.

Som anestesisjuksköterska hos oss arbetar du i team och utför sedvanliga arbetsuppgifter inom pre-, peri- och postoperativ anestesisjukvård man roterar mellan sluten-och öppenvårdskirurgi samt postoperativ enhet.

Tjänstgöringen är förlagd dagtid måndag till fredag. En dag per vecka har vi öron, näs-och halsingrepp på både vuxna och barn vilket gör att erfarenhet från barnanestesi är meriterande.

Vi utför elektiva höft- och knäplastiker. Fotkirurgi i både öppen- och slutenvård. Artroskopier utgör en stor del av vår dagkirurgiska verksamhet.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

  • Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi. 
  • Minst 4 års erfarenhet som anestesisjuksköterska. 
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att söva barn från ca 1 års ålder.

Förmågor och färdigheter

Vi söker en anestesisjuksköterska med erfarenhet i yrket. Pålitlig och noggrann. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga, en helhetssyn både i teamet och med patient. Vidare är det viktigt att ha ett kvalitetstänk med fokus på hög patientsäkerhet. Vår arbetsgrupp har god sammanhållning och delaktighet uppmuntras i en organisation som är nära.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön, individuell lönesättning

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Enhetschef Gunilla Bäckström, Tel:070-9605108

Facklig företrädare

Annika Mattsson, Vårdförbundet, Tel:0735511215

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.