Är du framtidens fysioterapeut / sjukgymnast?

Sista ansökningsdag: 2018-10-31   

Publicerades: 2018-09-21

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Södertälje består av basenheten Capio Rehab Lina Hage och filial Capio Rehab Wasa i Geneta. Vårt team består av sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kiropraktor. Vi finns i trivsamma lokaler på Capio Vårdcentral Lina Hage och Wasa och erbjuder rehabilitering för patienter i alla åldrar, på mottagningen och i hemmet. Våra hemrehabteam består av arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast och vid behov dietist. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/sodertalje-lina-hage-rehab/ Hitta till oss: https://goo.gl/Rb4eBf

Beskrivning av tjänst

Capio Rehab Lina Hage söker Fysioterapeuter som drivs av att göra skillnad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två fysioterapeuter till vårt team där sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kiropraktor arbetar tillsammans. Tjänsten är en heltidstjänst och du arbetar på båda våra enheter, Lina Hage och Wasa vårdcentral.

Du ansvarar för den fysioterapeutiska delen av rehabiliteringsprocessen och arbetar självständigt med bedömning, undersökning och behandling utifrån patienternas behov. Du blir en del av vårt kompetenta team som tillsammans jobbar för att göra skillnad för våra patienter. Vi erbjuder olika typer av gruppverksamhet där det finns stora möjligheter för dig att driva och utveckla arbetet framåt. För oss är det viktigt att skapa delaktighet och möjlighet till utveckling för våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla ska ha rätt och god kompetens för det arbete vi utför.

Vår verksamhet är uppbyggd utifrån den lokala enheten och leds med engagemang och delaktighet. Det skapar dynamik och korta beslutsvägar. Samtidigt är vi en del i en större organisation som ger stöd och möjlighet till utveckling, kompetens- och erfarenhetsutbyte mellan kollegor inom Närsjukvården och i andra rehabiliteringsmottagningar. Vi kännetecknas av ett gott arbetsklimat där alla är lika viktiga. Vi respekterar varandra, lär av varandra, och tillsammans skapar vi arbetsplatser där vi trivs och möter våra patienter med kvalitet, medkänsla och ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med ett brinnande engagemang att göra skillnad för våra patienter. Du är en nytänkande visionär som vill utveckla och förbättra verksamheten. Du är flexibel och drivs av att arbeta i en omväxlande miljö med en mångkulturell patientgrupp där du får använda pedagogik och kommunikation för öka våra patienters kunskap om sin hälsa. Du är självständig i ditt arbete, men jobbar gärna tillsammans med dina kollegor. Vi värdesätter att du är en positiv person som, liksom oss, gillar att ha kul på jobbet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Om du har ett intresse för gruppbehandling är det ett plus. Som person är du driven, nyfiken och empatisk och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus. Och du drivs av att göra skillnad!

Välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Lena Fahlsten, Tel:070 256 67 15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2019-05-31
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-30
Fysioterapeut/Sjukgymnast - Psykiatrin
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-24
Leg. fysioterapeut till vår Smärtklinik
Smärtkliniken
2019-05-05
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-05
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-04
Fysioterapeut/sjukgymnast 100%, Veberöd med viss del i Sjöbo
Capio Novakliniken Veberöd
2019-04-30