Arbetsterapeut till Capio Hälsocentral Bomhus

Sista ansökningsdag: 2018-08-31   

Publicerades: 2018-08-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Hälsocentral Bomhus är en välfungerande enhet med stabil läkarbemanning där vi lägger stort fokus på kvalitetsarbete, service och tillgänglighet. Vi är totalt 30 st medarbetare i 12 olika professioner som erbjuder ett brett primärvårdsutbud till våra 8200 listade patienter. Bomhus ligger strax utanför Gävle Centrum med goda busskommunikationer. Kostnadsfri personalparkering i anslutning till hälsocentralen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov inom primärvård. Som arbetsterapeut på hälsocentralen har du på mottagningen individuella patientmöten utifrån skilda diagnoser och problem.

Arbetet består av arbetsterapeutisk bedömning som en del i kartläggning av ohälsa eller del av utredning av patienters funktioner, exempelvis arbetsförmåga, kognitiv förmåga, ADL eller bedömning av rehabiliteringsbehov. Dessutom ingår bedömning av behov av bostadsanpassning och tekniska hjälpmedel.

Behandling sker både individuellt och i grupp och i hög grad i samarbete med andra professioner. Hembesök, patientundervisning och rådgivning ingår i arbetsterapeutens uppdrag.

 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Arbetet ställer krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvården är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är en merit om du har goda kunskaper gällande hjälpmedelsfrågor, kognitiva bedömningar och handrehabilitering. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Körkort erfordras.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-75 %

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Selinder, Tel:073-377 58 02

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Arbetsterapeut sommarvik
ASIH
2019-05-12
Arbetsterapeut till Capio Rehab Orust
Capio Rehab Orust
2019-05-10
Arbetsterapeut till Capio Hälsocentral Bomhus, Gävle
Capio Hälsocentral Bomhus
2019-04-30