AT-läkare till Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-03-12   

Publicerades: 2019-02-22

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Nu söker vi dig som vill göra AT-tjänstgöring hos oss med start i maj vecka 22 eller i september vecka 36 2019!

AT-tjänstgöringen på Capio S:t Görans Sjukhus startar fyra gånger per år för en period om ca 21 månader varav 12 månader genomförs på Capio S:t Görans Sjukhus och ca 9 månader på Region Stockholms sjukvårdsområde.

Capio S:t Göran är ett utpräglat akutsjukhus. För att kunna tillgodogöra sig det akuta handläggandet av patienter schemaläggs du som AT-läkare en stor del av din arbetstid på akutmottagningen samt på akutintagsavdelningar. Som AT-läkare arbetar du aldrig ensam, det finns alltid legitimerad personal på plats. I arbetsuppgifterna ingår även jourtjänstgöring kväll och helg.

När AT-tjänst erbjuds fördelas en specifik vårdcentral till primärvårdsblocket. Anställnings- och lönevillkor regleras av Sveriges kommuner och landstings kollektivavtal med Läkarförbundet. Lönesättning regleras genom kollektivavtal med Stockholms läkarförening.

Läs mer om AT-tjänstgöringen på Capio S:t Görans Sjukhus här.

Kvalifikationer

Du ska ha erlagt läkarexamen samt erhållit ditt examensbevis per den 11 mars (sista ansökningsdag) för att kunna söka AT-tjänst. Erfarenhet krävs: minst 9 månaders erfarenhet som underläkare efter examen. Minst 6 månaders erfarenhet av arbete på akutmottagning är starkt meriterande.

Vi ber dig att bifoga examensbevis och tjänstgöringsintyg i din ansökan samt att ta med dig vidimerade kopior av dessa vid en eventuell personlig intervju. 

Ansökan

Ansök senast 2019-03-11. Intervjuer genomförs under vecka 12. Vi kommer att bjuda in till intervjuer under vecka 11 och inbjudan sker via mail.

Inför intervjun kommer vi be dig att förbereda tre referenser som mailas in under vecka 11 efter att du fått din intervjutid. Referenserna ska vara personer som du har arbetat kliniskt med.

Intervjuerna äger rum på sjukhusets HR-avdelning. Om du inte befinner dig i Stockholm och kan närvara personligen vid en intervju kommer vi ha möjligheten att erbjuda dig en Skype-intervju, även om vi såklart helst gärna träffar dig personligen.

Anställning

Innan anställning kommer du att få genomgå en av Capio S:t Görans Sjukhus bekostad hälsoundersökning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Capio S:t Görans Sjukhus friskhetsintyg innan nyanställning. Capio S:t Görans Sjukhus tillämpar även registerkontroll före beslut om anställning.

Antal utannonserade arbetstillfällen: 21

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Maj och september

Kontaktperson Capio

Christopher Tägtström, AT-chef, Tel:08-58 70 36 25

Anna Kronberg, HR-koordinator, Tel:08-58 70 20 21

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.