Barnmorska - Capio Citykliniken Helsingborg Söder

Sista ansökningsdag: 2018-02-09   

Publicerades: 2018-01-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Helsingborg Söder är en klinik med mycket samlat under samma tak med 13600 listade patienter. En vårdcentral med diabetesmottagning, astma/KOL-sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, specialistläkare och ST-läkare. Här finns en familjecentral med barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, öppen förskola samt socionom. Vi har även en specialistmottagning med gynekologi, ortopedi och hjärtmottagning.

Beskrivning av tjänst

Här hittar du oss

Vi söker nu en ny medarbetare och lovar att erbjuda ett omväxlande och utåtriktat arbete.  

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Att arbeta som barnmorska på vår familjecentral innebär ett nära samarbete med de övriga benen: BVC, socionom och öppen förskola. Detta berikar vårt arbete och ger fantastiska möjligheter att kunna följa och stötta våra familjer hela vägen från graviditet och vidare genom deras första år som föräldrar.

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrarutbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.

Vår mottagning är en mångkulturell mottagning där alla är välkomna. Vi är HBTQ-certifierade och arbetar aktivt med dessa frågor i vårt dagliga arbete.

Barnmorskorna på Capio Citykliniken Helsingborg Söder samarbetar med kollegor på andra Capio-mottagningar i Nordväst och ses regelbundet för utbyte av kunskap, information och ett gemensamt arbetssätt.

 

Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Har du vidareutbildning i profylax ser vi det som meriterande. Meriterande är även flerspråkighet samt erfarenhet från barnmorskemottagning eller gynekologisk mottagning.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för föräldrautbildningar där vi har ett ständigt pågående förändringsarbete för att förbättra dessa. Vi önskar att du är en utåtriktad, självständig och positiv människa som tycker om att arbeta i en mångkulturell miljö och brinner för ditt arbete.

Capio Citykliniken Helsingborg Söder är en klinik med mycket samlat under samma tak. En vårdcentral med diabetesmottagning, astma/KOL-sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och en familjecentral med barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, öppen förskola samt socionom. Vi söker nu en ny medarbetare till familjecentralens barnmorsketeam och lovar att erbjuda ett omväxlande och utåtriktat arbete.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande.

Kontaktperson Capio

Camilla Lorentzon, Tel:0707796330

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.