Barnmorska på Ungdomsmottagning Nynäshamn

Sista ansökningsdag: 2019-01-18   

Publicerades: 2019-01-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga uppgifter för en barnmorska på en ungdomsmottagning.

Som barnmorska på ungdomsmottagningen kommer du att arbeta med ungdomars hälsa utifrån ett hälsofrämjande helhetsperspektiv. Du möter ungdomar mellan 12-22 år. Du kommer att ha enskilda samtal med ungdomar om sex och samlevnad, den unges livsstil och livssituation. Som barnmorska arbetar du med ungas sexuella och reproduktiva hälsa, med preventivmedelsrådgivning, STI provtagning och behandling, samt information kring kropp.

På ungdomsmottagningen arbetar du tvärprofessionellt tillsammans med kurator och läkare. Arbetet innebär både att träffa ungdomar enskilt och i grupp samt delta i utåtriktade aktiviteter i vårt område. 

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. barnmorska med förskrivningsrätt. Du får gärna ha erfarenhet av arbete på ungdomsmottagning med ungas sexuella hälsa.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling. Du är klar och tydlig i din kommunikation och har lätt för att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt utifrån rådande omständigheter. 


Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 1 barnmorska på 100% alternativt 2 barnmorskor med tjänstgöring 50% vardera.

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast, intervjuer sker fortlöpande.

Kontaktperson Capio

Birgitta Öberg, Tel:070-728 50 19

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Barnmorska till Capio Citykliniken Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-04-06
Barnmorska Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-03-29