Barnmorska till Capio Citykliniken Ängelholm

Sista ansökningsdag: 2018-02-28   

Publicerades: 2017-12-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken i Ängelholm är en liten modern vårdcentral belägen i nya ljusa och fräscha lokaler centralt i Ängelholm med utsikt över Nya Torg. I huset finns också barnmorskemottagning och stor BVC, samt Familjecentral. Vi är en personlig vårdcentral med ca 20 anställda som har ansvar för våra ca 6000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Då en av våra barnmorskor kommer att börja arbeta på en annan Capiomottagning söker vi nu efter en ny kollega. 

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som barnmorska hos oss innebär ett nära samarbete med övriga på familjecentralen Familjens Hus Nya Torg. Vi är en fullvärdig familjecentral med alla fyra ben, dvs barnmorskemottagning, BVC, socionom och pedagoger på den Öppna förskolan. Detta berikar vårt arbete och vi kan följa och stötta våra familjer hela vägen från graviditet och vidare genom deras första år som föräldrar.

Vi utlovar ett spännande och omväxlande arbete!

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Vår mottagning välkomnar alla. Vi är HBTQ-certifierade och arbetar aktivt med dessa frågor i vårt dagliga arbete. Barnmorskorna på Capio Citykliniken i Ängelholm samarbetar med kollegor på andra Capio-mottagningar i nordvästra Skåne, och ses regelbundet för utbyte av kunskap, information och ett gemensamt arbetssätt. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi söker dej som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet från barnmorskemottagning eller gynekologisk mottagning är meriterande. Fördel även om du har extra utbildningar, tex inom amning, smittspårning, profylax mm. 

Som person är du trygg i din yrkesroll och van vid att arbeta självständigt och att samarbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dej som är positiv, utåtriktad och flexibel. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för föräldrautbildningar då detta är en viktig del i vårt arbete och samarbete med övriga på familjecentralen, och att du vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Arbetstid måndag - fredag. En kväll/vecka jobbar vi till kl. 19, resten dagtid.

Vill du bli en i detta fantastiska gäng? Välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår mottagning här: Vår mottagning

& på Facebook här:

Familjens Hus Nya Torg - Facebook

Capio Citykliniken Ängelholm - Facebook

Övrig information

Vi tillämpar fortlöpande urval, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Capio tillämpar sex månaders provanställning vid fast anställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Johansson, Tel:0768605074

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.