Barnmorska till SESAM-mottagning

Sista ansökningsdag: 2019-02-08   

Publicerades: 2019-01-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken S:t Laurentiigatan i Lund bedriver specialistmottagning inom hud, öron-näs-hals och barn- och ungdommedicin. Vi har en vaccinationsmottagning och utför även hälsokontroller och intyg. Vi tar emot kunder som söker personligen, via remiss, försäkringsbolag och företag. Vi befinner oss centralt i Lund, nära järnvägsstationen i ljusa och ändamålsenliga lokaler.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som barnmorska på SESAM-mottagningen kommer du bland annat arbeta med preventivmedelsrådgivning, sexologiska frågeställningar och gynekologiska cellprov. Mottagningen erbjuder provtagning, behandling och rådgivning kring sexuellt överförbara infektioner (STI), för både kvinnor och män. En stor del av besöken handlar om detta. Det finns möjlighet till konsultation av venerolog, infektionsläkare och gynekolog. Samarbete finns också med sexolog. Patienterna är till största del ungdomar och unga vuxna. Mottagningen är webbaserad och alla besök bokas via vår hemsida. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från ungdoms- och STI-mottagning är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.


Övrig information

Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Vi kommer att ha fortlöpande intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 20-50%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Lotta Pettersson, Tel:0734-44 97 33

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.