Barnmorskor Online till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2018-09-06   

Publicerades: 2018-08-07

Beskrivning av tjänst

 

Capio Go söker barnmorskor!                                                                      

Om oss:

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande.

Vi kommer inom kort att starta igång vår digitala barnmorskemottagning med bl.a. preventivmedelsrådgivning. Patienter ska kunna söka oss för kvalificerad rådgivning gällande val av preventivmedel och då det finns möjlighet och är lämpligt skriver vi även ut recept.

Därför söker vi nu barnmorskor som vill arbeta med oss!

 

Om patienttjänsten:

Patienter som söker Capio Go når vår tjänst via capiogo.se. Där loggar de in med mobilt bank-ID och väljer sedan en av våra 25 symptom/sökorsaker. Efter det valet får patienterna svara på ett antal frågor om sina besvär/önskningar och sedan skickar de in svaren.

Våra läkare och barnmorskor läser de svar som patienten lämnat innan han/hon öppnar ett chatsamtal med patienten som sedan kan få medicinsk bedömning, kvalificerad rådgivning och recept.

  

Om dig:

Vi söker dig som vill vara med i uppstarten av Barnmorska Online och ta patientärenden men också komma med synpunkter, förslag till förbättringar, nya sökorsaker etc.  Ersättning ges per ärende man har avslutat.  

Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. Alla som arbetar i vår digitala tjänst bidrar till utvecklingen av den genom att ge oss feed-back om hur vi tillsammans kan bli bättre.

 

 Anställningsform, omfattning och placeringsort:

Deltid, timanställning eller konsult. Du arbetar på din ordinarie arbetsplats alternativt hemifrån och kombinerar oftast digitalt och fysiskt arbete.

Tillträde:

Snarast

Ansökning och frågor:

Towa Jexmark, VD, Capio Go

Vi tillämpar löpande urval, så skynda med din ansökan om du vill vara med och förändra sjukvården!

 

 Välkommen med din ansökan - tillsammans förändrar vi vården!

 

 

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: enligt önskemål

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.