Barnsjuksköterska till Capio Vårdcentral Lina Hage, BUMM

Sista ansökningsdag: 2018-03-30   

Publicerades: 2018-03-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lina Hage är en verksamhet med brett vårdutbud. Hos oss finns allt under samma tak i trivsamma lokaler: vårdcentral, rehab, diabetesmottagning, psykologmottagning och lab. Vi bedriver även barn- och ungdomsmedicinsk mottagning.

Beskrivning av tjänst

På vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning tar vi hand om barn och ungdomar i åldrarna 0 till 17 år som behöver utredning eller uppföljning av kroniska sjukdomar eller funktionshinder. Vi tar även hand om tillfälligt sjuka barn som är yngre än 1 år. Vi behöver nu stärka upp vårt kunniga och engagerade team med en barnsjuksköterska på 50-100%. Du blir en del av ett kompetent gäng med god sammanhållning.

 

Arbetsbeskrivning

Vi är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt arbete. Som barnsjuksköterska hos oss kommer du att ha en variationsrik roll där du träffar patienter i åldrarna 0-17. Du kommer att vara en del av vårt team där du arbetar i nära samarbete med övrig vårdpersonal. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet.

 

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som är utbildad barnsjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete på barnläkarmottagning. För att trivas i rollen krävs att du gillar att arbeta patientfokuserat och kvalitetsmedvetet och givetvis alltid med hög servicenivå. Om du har kunskaper i journalsystemet Take Care är detta meriterande. Vi ser gärna att du vill vara med och påverka verksamheten då vi alltid strävar efter att förändra och förbättra den utifrån våra egna och omvärldens krav. Som person är du noggrann, trygg, kollegial och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Varmt välkommen till vår verksamhet!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Fahlsten, Tel:070 256 67 15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.