Bemanningsassistent till akutmottagningen

Sista ansökningsdag: 2018-12-16   

Publicerades: 2018-11-19

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Nu söker vi dig som vill arbeta som bemanningsassistent på Capio S:t Görans akutmottagning.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med att planera akutmottagningens dagliga och långsiktiga bemanning. I arbetsuppgifterna ingår att se till att våra bemanningsmål är täckta och boka vikarier. Du arbetar i vårt personaladministrativa program med schemaändringar, frånvaro och liknande. Arbetstiderna är under kontorstid och det ingår också helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med bemanning, gärna från akutsjukvård. Du tycker om att ha många saker att göra och klarar att arbeta i en snabbt växlande miljö. Din administrativa förmåga är god. Du är serviceinriktad och tycker om kontakt med människor. Förmåga att kunna organisera och prioritera är nödvändigt. Du har goda datorkunskaper.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad/Vårdenhetschef, Tel:08-58 70 29 33

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.