Bemanningsassistent till avdelning 20

Sista ansökningsdag: 2018-06-06   

Publicerades: 2018-05-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för att arbeta som bemanningsassistent. Det innebär att samordna det dagliga arbetet och effektivisera vikariehanteringen på avdelning 20 samt hjälpa personalgruppen med schemaläggning. Du säkerställer att kompetens och kontinuitet i verksamheten vid korttidsfrånvaro håller en hög kvalitet när ordinarie medarbetare är borta. Man har också regelbunden kontakt med övriga verksamheter inom Stockholms läns landsting eller i privat sektor.

Arbetsuppgifterna är varierande då du även, förutom bokningar av timvikarier, får delta/hålla i olika möten och intervjuer, sköta viss administration runt bemanningens arbete och rutiner samt föra regelbunden dialog med våra anställda timvikarier.
IT-system och telefon är dina viktigaste arbetsverktyg men också din ambition och vilja till att arbeta effektivt med bemanningen.

Kvalifikationer
Vi vill att du har erfarenhet från vård- och omsorgsarbete då detta är värdefullt i ditt dagliga arbete. Administrativ utbildning/erfarenhet är av stor vikt och systemvana ett krav.
Erfarenhet av bemanningsarbete är meriterande.
Kunskaper om Time Care, Visma Window och Internetplatsen är önskvärda då vi dagligen arbetar i dessa system.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad och ansvarsfull, har ett professionellt bemötande, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Då arbetet kan vara stressigt så är det viktigt att du kan hantera det med flexibilitet och problemlösning samt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Sist men inte minst så är det viktigt med en positiv inställning och att du ser det som en självklarhet att arbeta efter Capios värdegrund. 
 

Övrigt
 Tjänsten är ett föräldravikariat med start så snart som möjligt till augusti 2019.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen på avdelning 20 samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner/Vårdenhetschef, Tel:08-58 70 30 74

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.