Bemanningsassistent till röntgenkliniken på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-10-07   

Publicerades: 2018-09-10

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Är service, struktur och samarbetsförmåga tre ord som stämmer in på dig? Vi söker en bemanningsassistent till Röntgenkliniken på S:t Göran Radiologi. Tjänsten är helt ny på kliniken och detta är en möjlighet för dig som har arbetat som undersköterska eller sjuksköterska men nu söker en administrativ roll. Arbetstiderna är mellan 07:00-15:30 med möjlighet till flex.

 

I rollen som bemanningsassistent arbetar du med att planera klinikens dagliga och långsiktiga bemanning för totalt 80 anställda. Du säkerställer kompetens och kontinuitet i verksamheten vid långsiktig schemaläggning men förväntas även kunna bemanna upp pass med kort varsel. För att hålla dig uppdaterad om vad som händer på kliniken kommer du delta på driftmöten och arbeta i ett nära samarbete med vårdenhetschef och bitr. vårdenhetschef. Visma, Excel och telefonen är dina viktigaste arbetsredskap som du använder dagligen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete med akutsjukvård och har du erfarenhet från röntgen är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och kanske även i Visma. Har du arbetat med bemanning tidigare är det ett plus i kanten men inte det allra viktigaste. Som person är du strukturerad och har en förmåga att organisera ditt arbete. Du har en bra samarbetsförmåga och trivs i en roll med många kontaktytor där service är en självklarhet för dig. Tidvis kan arbetsbelastningen vara hög så vi ser även att du kan hantera stressiga situationer och då hålla fokus på problemlösning. Sist men inte minst så är det viktigt med en positiv inställning och att du ser det som en självklarhet att arbeta efter Capios värdegrund.


Tjänsten är ett föräldravikariat med start så snart som möjligt till september 2019.

Ansökan

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:08 587 015 71

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.