Beteendevetare/Organisationskonsult

Sista ansökningsdag: 2019-03-31   

Publicerades: 2019-03-06

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Beteendevetare/Organisationskonsult

Är du beteendevetare/organisationskonsult med vidareutbildning i kognitiv beteendeterapi och vill ha världens roligaste jobb? Nu har du chansen då vi söker tillskott till vår Företagshälsovårdsenhet.

Capio Läkargruppen är en positiv och familjär arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Arbetsplatsen präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.

Du arbetar i ett team tillsammans med erfarna företagssköterskor, läkare, beteendevetare, psykolog, sjukgymnast samt övriga konsulter inom arbetsmiljöområdet. Teamet är prestigelöst, lösningsfokuserat och präglas av högt kund och patientfokus. Vi har nära mellan beslut och handling.

Genom att teckna avtal med oss får företag tillgång till ett heltäckande utbud av tjänster inom arbetsmiljö, företagshälsovård samt möjlighet att lägga till privat sjukvård. Att kunna erbjuda helheten är vår styrka och något vi är unika med i Örebroregionen. Vi har en hög efterfrågan på vårt koncept, hög kundnöjdhet och arbetar både främjande, förebyggande och rehabiliterande gentemot individ, grupp och organisation. 

Vi har ett vitt kundspektra med både mindre och större företag inom både produktion och tjänstesektor. Våra kunder finns idag i privata näringslivet.

Vem är du?

Vi tror att du har ett starkt intresse för att arbeta med människor i arbetslivet. Vi ser även att du har ett starkt affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt god social kompetens. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta i ett team med flera kompetenser. Du behöver också ha ett eget driv, vara initiativrik och självständig inom de delar som tillhör ditt område. Du har erfarenhet att arbeta på både individ, grupp och organisationsnivå.

Arbetsuppgifter

Det vardagliga arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Uppdraget innefattar korttidsbehandlingar och rehabilitering i form av samtalsstöd, arbetslagsutveckling, utbildningar, grupphandledning, chefscoaching, organisationsutveckling samt övriga arbetsmiljöinsatser såsom kartläggningar och kris- och konflikthanteringsuppdrag.

Kvalifikationer/profil

Socionom, psykolog, beteendevetare eller motsvarande. Vidareutbildning/erfarenhet inom kognitiv beteendeterapi samt vana att arbeta med grupp, organisation och ledarskapsfrågor. Erfarenhet inom företagshälsovård är meriterande.

Övrigt

B-körkort

Poolbil finns, men tillgång till egen bil kan behövas.

Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tills vidare 75 – 100%, efter överenskommelse

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Sofia Silfverstrand, Chef Företagshälsovården, Tel:070-3329511

Fredrik Jansson, HR-Chef , Tel:072-1426880

Facklig företrädare

Håkan Alnehill, Tel:070-9467245

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.