BHV-psykolog till Capio Husläkarna Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 2018-11-02   

Publicerades: 2018-10-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Husläkarna Kungsbacka är en trevlig välfungerande vårdcentral beläget centralt i växande Kungsbacka. Vi är en trivsam arbetsplats och ett stort glatt gäng som ansvarar för drygt 10 600 listade patienter. Här finns allt under samma tak: läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik och vaccinationsmottagning. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete som föräldra- och barnhälsovårdspsykolog ingår individ- och familjeinriktade insatser som omfattar såväl primärpreventiva som indikerade och behandlande insatser. I arbetet ingår självständigt kvalificerat bedömnings-, utrednings - och behandlingsarbete av barn i åldern 0-6 år. Samtalsstöd till föräldrar. I tjänsten ingår även föräldrautbildning i grupp och konsultation/handledning av våra BVC-sköterskor. Arbetet sker på individ-, familje- och gruppnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har kunskap och erfarenhet av mödra-, barn- och familjepsykologiskt arbete och psykoterapeutiska behandlingsmetoder med inriktning mot barn, föräldrar och familjer. Erfarenhet av konsultation, handledning samt arbete inom andra barnorienterade områden, såsom barnsjukvård, barn- och ungdomshabilitering, barn- och ungdomspsykiatri, ser vi som meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Kan diskuteras

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Lotta Lagerqvist, Tel:0300-56 67 66

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.