Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk kemi

Sista ansökningsdag: 2019-03-03   

Publicerades: 2019-01-25

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Medicinenheten

På medicinenheten utreder, bedömer, diagnosticerar och behandlar vi patienter med invärtes sjukdomar inom hjärta/kärl, diabetes och mage/tarm. Här finns även den sjukhusgemensamma provtagningsenheten som servar alla sjukhusets enheter med provtagning före eller efter besök.

Beskrivning

Vi söker dig som är legitimerad BMA till vår provtagningsenhet.

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker har du en viktig roll på sjukhusets provtagningsenhet. Du har huvudansvar för enhetens kvalitetsarbete och är kontaktperson mot de laboratorium dit vi skickar prover för analys. Arbetet kräver ett tätt samarbete med läkare, sjuksköterskor samt undersköterskor på enheten.

Du arbetar bland annat med provtagning och lokala analyser. Du kommer även vara involverad i medicinenhetens övriga undersökningar.

I rollen ingår även utbildnings- och informationsansvar gentemot sjukhusets enheter.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker med flera års erfarenhet inom klinisk kemi.

Villkor

Tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är dagtid måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenkommelse

Kontaktperson Capio

Michaela Gaffron, Tel:031-657191

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga i Örebro
Capio Vårdcentral Haga
2019-03-26