Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk neurofysiologi

Sista ansökningsdag: 2017-11-30   

Publicerades: 2017-06-07

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Klinisk Fysiologiska kliniken har ett brett spektrum av undersökningar som är unikt i landet, vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnediagnostik, compartmenttryckmätning och neurofysiologiska undersökningar.

Enheten är uppdelad på sju metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att utveckla enheten pågår bland annat genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Arbetsuppgifter

Vid neurofysiologiska enheten utförs såväl rutinmässiga som ibland akuta elektrofysiologiska utredningar av det centrala och perifera nervsystemet. En ny neurologklinik är under uppbyggnad vid sjukhuset och de elektrofysiologiska undersökningarna är huvudsakligen inriktade mot patienter med neurologisk sjukdom, men även mot sjukhusets övriga specialiteter som ortopedisk kirurgi, medicin, endokrinologi, intensivvård, smärtmottagning och handterapi. Verksamheten är nu utvidgad mot öppenvården med ett avtal med Stockholms läns landsting sedan 1 januari 2017.

Vi använder analyssystemet Keypoint Net och du kommer att arbeta med ett Dantec Keypoint Focus instrument i kontakt med patienter med alla typer av nervpåverkan. Arbetet ställer krav på självständighet och analytisk förmåga i diagnosarbetet i tät samverkan med specialister i klinisk neurofysiologi. Det finns goda möjligheter att delta i forskning och utvecklingsarbete. Bra patientkontakt och förmåga att leverera service i högt tempo är nödvändigt.

Tidigare erfarenhet av att självständigt utföra nervledningshastighetsmätningar är meriterande. Arbetet är organiserat inom kliniken för klinisk fysiologi och innebär att du också kommer att utföra undersökningar inom klinisk fysiologi.

Vi arbetar med en ”Toyota-modell” som innebär att arbetsgruppen är delad under två dagar med en arbetstid på 6 timmar och en kvart med bibehållen heltids­lön.

Kvalifikationer

Biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av ar­bete på neurofysiologisk klinik och kunskaper i neurofysiologi.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 36,5 timmar/vecka.

Lön: Månadslön.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Mojgan Montakhaby, vårdenhetschef, Tel:08-5870 2712

Per Roos, specialist klinisk fysiologi, Tel:08-5870 2382

Facklig företrädare

Johan Cederlind, Tel:08-5870 2383

Kristina Dahlin , Tel:08-5870 1615

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga
Capio Vårdcentral Haga
2019-05-19
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12