Biomedicinsk analytiker/ sjuksköterska till sömnapne-mottagning

Sista ansökningsdag: 2018-08-31   

Publicerades: 2018-07-05

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify. Vi har ett unikt poänglönesystem med flexibilitet i hur mycket och när du vill arbeta så att du kan påverka din lön.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Till vår sömnapnéverksamhet söker vi förstärkning med Biomedicinska analytiker/ legitimerad sjuksköterska med stor erfarenhet av utredning och CPAP-behandling av sömnapnéArbetsuppgifter

Självständig tolka och skriva utlåtande på nattliga andningsregistreringar (polygrafier) samt ansvara för CPAP-behandlingar med tillhörande patientadministration och svarshantering.Kvalifikationer

Legitimerad Biomedicinsk analytiker/ legitimerad sjuksköterskaVillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2019-03-31

Sysselsättningsgrad: heltid

Lön: Månadslön/ timlön

Tillträde: 2018-09-01

Kontaktperson Capio

Mojgan Montakhaby, Tel:08-5870 2712

Facklig företrädare

Johan Cederlind, Tel:08-58702383

Tina Edengrim, Tel:08-58702326

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga
Capio Vårdcentral Haga
2019-05-19
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12