Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga i Örebro

Sista ansökningsdag: 2018-01-12   

Publicerades: 2017-12-13

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Haga är en välfungerande vårdcentral med ett sammansvetsat team på ca 40 medarbetare, där alla fyller en viktig roll. Vårdcentralen ligger på väster i Örebro och har ca 13300 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, psykolog, laboratorium och sekretariat. Här finns kompetenta och erfarna medarbetare och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi har bra rutiner, ordning och reda, högt i tak samt god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar ständigt för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker för arbete i vårt laboratorium.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar olika former av provtagning, provhantering och patientnära analyser. Arbetet kräver ett stort självständigt ansvar. Inom vårdcentralen pågår ett kontinuerligt förbättringsarbete och vi ser gärna att du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling.

Kvalifikationer

Du trivs med att samarbeta över yrkesgränser och känner dig trygg med att arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, stresstålig och kvalitetsmedveten.

Tidigare arbete inom primärvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid.
Sysselsättningsgrad: 100%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Lön: Månadslön.
Tillträde: 180301 eller enligt överenskommelse.

Hitta till oss

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 180301

Kontaktperson Capio

Robert Kaivanto, Verksamhetschef, Tel:019-6024478

Lena Karlsson, bitr. Verksamhetschef, Tel:019-6024459

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga
Capio Vårdcentral Haga
2019-05-19
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12