Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga i Örebro

Sista ansökningsdag: 2019-03-26   

Publicerades: 2019-02-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Haga är en välfungerande vårdcentral med ett sammansvetsat team på ca 40 medarbetare, där alla fyller en viktig roll. Vårdcentralen ligger på väster i Örebro och har ca 13 400 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, psykolog, laboratorium och sekretariat. Här finns kompetenta och erfarna medarbetare och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi har bra rutiner, ordning och reda, högt i tak samt god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar ständigt för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker eller undersköterska för arbete i vårt laboratorium. Vi erbjuder ett års vikariat med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar olika former av provtagning, provhantering och patientnära analyser. Arbetet kräver ett stort självständigt ansvar. Inom vårdcentralen pågår ett kontinuerligt förbättringsarbete och vi ser gärna att du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling.

Kvalifikationer

Utbildad biomedicinsk analytiker eller undersköterska med erfarenhet från arbete i laboratorium.

Du trivs med att samarbeta över yrkesgränser och känner dig trygg med att arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, stresstålig och kvalitetsmedveten.

Tidigare arbete inom primärvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Anställningsform: Vikariat. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid.
Sysselsättningsgrad: 100%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Lön: Månadslön.
Tillträde: 190601 eller enligt överenskommelse.

Hitta till oss

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 190601

Kontaktperson Capio

Robert Kaivanto, Verksamhetschef, Tel:019-6024478

Lena Karlsson, bitr. Verksamhetschef, Tel:019-6024459

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga
Capio Vårdcentral Haga
2019-05-19
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12