Biträdande vårdenhetschef till akutmottagningen

Sista ansökningsdag: 2018-01-07   

Publicerades: 2017-12-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
På akutmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus arbetar tre biträdande vårdenhetschefer, varav en av dem nu går vidare till nya utmaningar inom ledarskap internt på sjukhuset. Därför söker vi ytterligare en biträdande vårdenhetschef till vårt ledningsteam på akutmottagningen. Akutmottagningen är en stimulerande, fartfylld och intressant arbetsplats att arbeta på. Vi har ett skiftande inflöde av medicin-, ortoped- och kirurgpatienter, men också ett förbättringsarbete som ständigt pågår för att på bästa sätt möta vår omvärld. Patientens behov, medarbetares delaktighet och nytänkande är centrala begrepp hos oss. Vi arbetar i nya lokaler som är anpassade till vårt arbetssätt och som gjort att vi fått en riktigt bra arbetsmiljö, en möjlighet att jobba än mer effektivt och få än mer nöjda patienter och medarbetare. Arbetet innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen och de övriga två biträdande vårdenhetscheferna. Ni arbetar nära varandra i ledningsgruppen genom att tillsammans diskutera och fatta beslut kring större, gemensamma frågor för kliniken. I dina arbetsuppgifter ingår också tjänstgöring i verksamheten en dag i veckan, personalansvar, utbildning/ kompetensutveckling, rekrytering och schemaplanering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från akutsjukvård. Du brinner för personalfrågor och att varje dag entusiasmera, driva och leda dina kollegor. Med energi och lust tar du dig an nya arbetsuppgifter och frågor och tycker om att komma med nya idéer och starta upp nya projekt.

Du tycker om att strukturera och organisera och är positiv i din inställning till arbetet. Du vill få jobbet gjort, är uthållig och tycker att det är viktigt att följa upp fattade beslut.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i händelsernas centrum och en möjlighet att vara med och utveckla Stockholms bästa akutmottagning.

Ansökan
Ansök senast: 2018-01-07. Vi gör urval och intervjuar löpande, så vänta inte med att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Peter Jilmstad Vårdenhetschef 08-5870 2933

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad, Tel:08-5870 2933

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.