Biträdande Vårdenhetschef till Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-03-05   

Publicerades: 2018-02-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas som ledare i en framåtsträvande verksamhet på Medicinkliniken?

Vi söker en Biträdande vårdenhetschef som har en viktig roll i ledarskapet på Avdelning 20. Vårdenhetschefen är din närmsta chef och du har en kollega med samma titel. Du kommer även att arbeta nära bemanningsassistent, koordinator, farmaceut och vårdledande undersköterska. I arbetet ingår daglig planering av verksamheten, coacha medarbetare, planera för kompetensutveckling och driva förbättringsarbeten i både omvårdnad och arbetssätt.

Den internmedicinska avdelningen har patientflöden inom lung-, gastroenterologi- och hematologi men även onkologiska flöden. Verksamheten bygger på teamarbete nära patienten och vi har en god förbättringskultur, är nytänkande och det är viktigt för oss att använda kompetenser på bästa sätt.

Personliga egenskaper och meriter
Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom akutsjukvård och ser dig själv som en framtida ledare. Chefserfarenhet är inget krav men du har ett genuint intresse att vilja utveckla en verksamhet och ser fram emot att ha en ledande roll där du utvecklas till en framtida chef. Personliga egenskaper som är viktiga för chefsrollen är att du är organiserad, har god kommunikation och samverkan med flera professioner, du är driven i förbättringsarbetet där du utgår från patientens bästa. Erfarenhet i kvalitets- och förbättringsarbete är meriterade.

Anställning Tills vidare. Uppdraget är fördelat på 50 % som biträdande vårdenhetschef och 50 % klinisk tjänstgöring som sjuksköterska.

Tillsättning
Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Vårdenhetschef, Tel:08-58703074

Lena Kruse, Biträdande Verksamhetschef, Tel:08-58701591

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25