BVC-sjuksköterska till Capio Vårdcentral Haga i Örebro

Sista ansökningsdag: 2017-12-14   

Publicerades: 2017-11-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Haga är en välfungerande vårdcentral med ett sammansvetsat team på ca 40 medarbetare, där alla fyller en viktig roll. Vårdcentralen ligger på väster i Örebro och har ca 13300 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, psykolog, laboratorium och sekretariat. Här finns kompetenta och erfarna medarbetare och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi har bra rutiner, ordning och reda, högt i tak samt god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar ständigt för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetet på BVC präglas av samverkan med barn och dess familjer samt med barnmorskor och med andra sammarbetspartners i närområdet. Som BVC -sköterska jobbar du utefter BHV-programmet, gör hembesök och håller i föräldragrupper. Du kommer att jobba självständigt, men ändå i nära sammarbete med övriga i BVC-teamet. Våra rutinerade BVC-läkare är vårdcentralens egna läkare vilket ger ett gott och tryggt teamarbete kring våra barn. Vi har regelbundna utbildningar via BHV och goda möjligheter till kompetensutveckling. Hos oss har vi mycket trevligt och nära till skratt i vår korridor tillsammans med våra barnmorskor. BVC består av tre erfarna och engagerade BVC-sköterskor varav den ena av nu är föräldraledig. Vi har ett varierat upptagningsområde och således ett mycket spännande och lärorikt område att arbeta i. Vi har även ett mycket välfungerande Barn- och Elevhälsoteam samt ett gott samarbete med både förskola, BHV-psykolog och Barnläkarkonsult samt Mödrahälsovården. Delar av vår arbetstid förlägger vi på vår Familjecentral där vi har nära samarbete med både specialpedagoger och kuratorer. Vi har även förmånen att ha Team Oxhagen som våra samarbetspartners.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat t.o.m. 180831, med möjlighet till förlängning.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, laganda liksom förmågan och viljan att ta egna initiativ samt att arbeta mot tydliga mål. Arbetssättet förutsätter ett stort engagemang och flexibilitet varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 90%, tjg kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Robert Kaivanto, verksamhetschef, Tel:019-6024478

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.