Capio Ätstörningscenter söker leg sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-04-16   

Publicerades: 2018-03-19

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsproblematik. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer. Vi arbetar på uppdrag av Region Värmland och Region Jököpings län.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Vi söker leg sjuksköterska till vårt behandlingsbem i Varberg, som ligger ett stenkast från havet.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och stimulerande, med öppen och trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.
Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Vi arbetar med att kontinuerligt förbättra vår verksamhet.

Enheten har 23 vårdplatser och tar emot patienter från hela Sverige. Vi arbetar enligt KBT med en metod som är särskilt utvecklad för behandling av ätstörningar. Metoden är CBT-E och är manualbaserad . Personalen har regelbunden handledning och utbildning. 
CBT-E utgår från  C. G. Fairburns transdiagnostiska modell för hur man behandlar olika ätstörningsdiagnoser med individuella skillnader.

Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar. Du blir en del i teamet kring patienten under behandlingsperioden. Du arbetar aktivt i måltidsstöd teamkonferenser, ångesthantering samt är ett stöd i patientens behandling. Du kommer även ersätta ordinarie sjuksköterskan vid eventuell frånvaro.

Kvalifikationer; Leg sjuksköterska, basutbildning i KBT eller DBT  och gärna med erfarenhet psykiatriskt arbete är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
6 mån provanställning.

Anställningsvillkor; Tillsvidareanställning. Heltid/Deltid, 75-100%, schemalagd arbetstid med tjänstgöring varannan helg. Tillträde efter överenskommelse.

Skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Efter överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mariana Wik, avdelningschef , Tel:0340-48 32 20

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Linköping söker legitimerad sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-05-23
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-05-02
Capio Psykiatri Stockholm söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Capio Söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-27