Capio Ätstörningscenter söker vikarierande verksamhetschef till Varberg

Sista ansökningsdag: 2018-05-09   

Publicerades: 2018-04-12

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsproblematik. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer. Vi arbetar på uppdrag av Region Värmland och Region Jököpings län.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder specialiserad behandling för personer med olika typer av ätstörningar. Vårt behandlingshem/vårdenhet är beläget i vackra Apelviken i Varberg.
Enheten har 23 vårdplatser och tar emot patienter från hela Sverige.

Vi arbetar enligt KBT med en metod som är särskilt utvecklad för behandling av ätstörningar. Metoden är CBT-E och är manualbaserad, som utgår från  C. G. Fairburns transdiagnostiska modell för hur man behandlar olika ätstörningsdiagnoser med individuella skillnader.
Personalen har regelbunden handledning och utbildning. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla våra verksamhet framåt i Varberg. I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheten och rapporterat till Patientområdeschef. Vi ser gärna att du har vana och erfarenhet av att driva förändringsprocesser samt att leda medarbetare och verksamhet under tillväxt. I uppdraget ingår även mycket samverkan med regioner, landsting och kommun.
Du som söker bör ha chefserfarenhet innefattande både personalansvar och budgetarbete samt resultatansvar.
Meriterande är relevant sjukvårdsutbildning, så som t ex leg sjuksköterska, terapeut eller psykolog.

Som chef/ledare för vår verksamhet önskar vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta. Det är centralt för oss att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Som verksamhetschef är du direkt underställd Patientområdeschef och Du får en viktig roll i ledningsgruppen för Capio Psykiatri.

Arbetstid/Varaktighet; Tjänsten är ett vikariat under ca ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning 6 mån.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Bejhem, Patientområdeschef , Tel:073-201 87 60

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård
2019-04-14
Verksamhetschef med driv och engagemang
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2019-04-14
Verksamhetschef till Capio Citykliniken Broby
Capio Citykliniken Broby
2019-04-07