Capio Go söker Marknadsassistent

Sista ansökningsdag: 2018-08-04   

Publicerades: 2018-07-04

Beskrivning av tjänst

 

Capio Go är i tillväxtfas och söker Marknadsassistent

  • tillsammans förändrar vi sjukvården!

                                                                      

Om oss:

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande och söker därför dig som Marknadsassistent.

 Du kommer att arbeta tätt med vår marknadsansvarig, byråer och övriga kollegor inom Capio för att genomföra marknadsinsatser kopplat till Capio Go’s varumärke, försäljning och PR.

 

Om tjänsten:

I din roll som marknadsassistent kommer du assistera marknadsansvarig i många roliga arbetsuppgifter. Du kommer ha en spindel i nätet-funktion, där det krävs att du kan koordinera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Vi ser det därför som en självklarhet och du trivs med att arbeta i olika projekt samtidigt.

Tjänsten innebär mycket kontakt med människor både internt och externt, vilket kräver att du har ett ödmjukt sätt och god samarbetsförmåga. 

Arbetsuppgifterna handlar mycket om grafisk produktion (marknadsmaterial & produktpresentation) samt projektledning. Du kommer att arbeta i mjukvara såsom Illustrator, Indesign, Photoshop och Epi Server som är vår webbplattform.

 Vidare tar du hand om våra sociala medier med inlägg, kommentarer och distribution. Du kommer även få skriva och skicka ut nyhetsbrev och marknadsföringsbrev via mejl samt ta fram och beställa marknadsförings- och informationsmaterial, uppdatera vår hemsida med text och bilder, bannerproduktion och mycket mer.

 

Om dig:

För det här uppdraget söker vi dig med minst ett par års utbildning/erfarenhet från grafisk design/produktion och en utåtriktad personlighet som gillar att vara flexibel och ge service.

Kanske har du tidigare arbetat på reklam- eller webbyrå och känner att det är dags att ta nästa steg i karriären.

För att lyckas i den här tjänsten behöver du hög social kompetens, vara prestigelös och sätta laget framför jaget samt vara grafiskt intresserad. Leverans är ett nyckelord och du känner dig själv som självständig, driven, kreativ och nyfiken. 

 

 Omfattning och anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning

Placeringsort:

Malmö

Tillträde:

Snarast

Ansökning och frågor:

Sören Meelby, soren.meelby@capio.se, Chef Försäljning och marknad, Capio Go

Vi tillämpar löpande urval, så skynda med din ansökan om du vill vara med och förändra sjukvården!

 

 

Välkommen med din ansökan - tillsammans förändrar vi vården!

 

  

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.