Capio Maria Hemlösa söker leg sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-12-31   

Publicerades: 2018-12-07

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu leg sjusköterska

På Capio Maria Pelarbacken arbetar vi med sjukvårdsinsatser för hemlösa. Vi arbetar med psykiatrisk- beroende- och somatisk vård. Vi har en holistisk syn på våra patienter. Vi har en mottagning med fast adress och en mobil enhet. På vår mottagning sker besöken till största del via drop-in tider, men även bokade besök förekommer. Den mobila enheten bedriver uppsökande verksamhet. För detta ändamål har vi en fullt utrustad minibuss för behandling.

På Capio Maria Pelarbacken kommer du att ges möjlighet att:
Arbeta med ett holistiskt perspektiv
Utvecklas tillsammans med professionella och motiverade kollegor
Arbeta i moderna lokaler nära Medborgarplatsen
Arbeta med uppsökande verksamhet

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet och kreativitet samt god samarbetsförmåga. Du har körkort.

Du ska ha goda och uppdaterade kunskaper inom allmän medicin samtidigt som att du ska kunna bemöta människor med såväl beroende som psykiatriska problem.
Du ska kunna arbeta både inne på mottagningen och ute i miljöer där vi träffar hemlösa utanför mottagningen vilket ställer stora krav på flexibilitet.  

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor; Tillsvidare anställning, 100%. Tjänstgöring måndag-fredag med viss kvällstjänstgöring. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jörgen Swedenson, Enhetschef , Tel:070-312 23 42

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-04-19
Capio Maria LARO Helsningborg söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-03-28
Capio Psykiatri söker vik leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-03-25
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Psykiatri
2019-03-21