Capio Maria Hemlösa söker skötare/undersköterska

Sista ansökningsdag: 2018-09-21   

Publicerades: 2018-08-20

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria startar den 1 september en helt ny vårdavdelning för hemlösa.

Uppdraget är att bedriva sjukvård för hemlösa. Vi kommer att starta med tio vårdplatser varav en plats är för palliativ vård. Vi avser att bygga ut med fler platser närmaste åren.

Vi söker nu skötare/undersköterskor som vill vara med om att starta och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer: Utbildning och erfarenhet av att arbeta som skötare eller undersköterska på vårdavdelning. Ett krav är att du har stor erfarenhet av och kunskaper inom somatisk vård och behandling. Önskvärt är erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet och det är meriterande med erfarenhet av och kunskaper inom palliativ vård.

Personliga egenskaper: Det är mycket viktigt med ett stort intresse av att arbeta med verksamhetens målgrupp. Personlig mognad är ett krav. Övriga egenskaper är att du ska vara flexibel, lojal och ha ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt. Den personliga lämpligheten är mycket viktig vid tillsättning av tjänsten. 
Vi dokumenterar i journalsystemet Take-Care.

Anställningsvillkor;Tillsvidare anställning, nattjänstgöring cirka 97% med helgtjänstgöring två av fem helger. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50 - 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jörgen Swedenson, Enhetschef , Tel:070-312 23 42

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.