Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2019-03-12   

Publicerades: 2019-02-12

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu leg sjuksköterska

På Capio Maria Pelarbacken arbetar vi med sjukvårdsinsatser för hemlösa. Vi arbetar med psykiatrisk- beroende- och somatisk vård. Vi har en holistisk syn på våra patienter. Vi har en vårdcentral med fast adress och en mobil vårdcentral. På vår mottagning sker besöken till största del via drop-in tider. Den mobila vårdcentralen bedriver uppsökande verksamhet samt planerad verksamhet på härbärgen och akutboenden. För den mobila vårdcentralen finn en för ändamålet utrustad minibuss.

Capio Psykiatri kommer nu tillsammans med Beroendecentrum Stockholm och på uppdrag av SLL, vara först i Sverige med att etablera en mobil verksamhet för sprututbyte.

I denna tjänst arbetar du företrädesvis i vår mobila vårdcentral, tillsammans med sjuksköterska från Beroendecentrum Stockholm. Utöver sprututbytet kommer du att hålla i överdospreventionskurser, arbeta med smittskydd och behandling för hepatit C. Detta ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse av att arbeta i en mobil verksamhet.

Hos oss kommer du att ges möjlighet att:

  • Utvecklas tillsammans med professionella och motiverade kollegor
  • Arbeta med ett holistiskt perspektiv
  • Arbeta i en mobil uppsökande verksamhet
  • Arbeta i moderna lokaler nära medborgarplatsen

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse av att arbeta i en mobil verksamhet. Du har körkort.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor; Tillsvidare anställning, 100%. Tjänstgöring måndag-fredag med viss kvällstjänstgöring. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jörgen Swedenson, Enhetschef , Tel:070-312 23 42

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-04-19
Capio Maria LARO Helsningborg söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-03-28
Capio Psykiatri söker vik leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-03-25