Capio Maria söker Enhetschef

Sista ansökningsdag: 2017-12-15   

Publicerades: 2017-11-16

Om oss

Capio Psykiatri är en av de största privata vårdgivarna inom psykiatrisk specialistvård i Sverige. Verksamheten bedrivs på 18 platser i fem landsting via tidsbestämda vårdavtal och ackrediteringar för fritt vårdval. Capio Psykiatri behandlar patienter inom vårdområdena allmänpsykiatri, beroende medicin och ätstörningar.

Capio Maria Helsingborg och Capio Maria Landskrona bedriver LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst


Vill du arbeta hos oss på Capio Maria och arbeta med ett otroligt spännande område – Beroende!

Capio Maria söker Enhetschef till Landskrona och Helsingborg

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan tre år LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skåne.
Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.
På Capio Maria har vi lång erfarenhet av att bedriva LARO-verksamhet. i Stockholm har vi bedrivit LARO-verksamhet sedan 1999.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du har det operativa ansvaret för personal, ekonomi och verksamheten. Du ansvarar bland annat för daglig drift av verksamheten med bemanning, mål och uppföljning av produktion/produktivitet och har medarbetar- och lönesamtal samt arbetsmiljöarbete. Som enhetschef är du ofta ansiktet utåt och en viktig ambassadör för Capio.
Samverkan med region Skåne, vårdgrannar och andra huvudmän är en viktig del i ditt arbete.

Vi erbjuder även fortbildning och nätverksträffar för alla enhetschefer inom affärsområdet samt handledning vid behov.

Kvalifikationer: Du som söker tjänsten som enhetschef är utbildad leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet från psykiatrisk verksamhet.
Tidigare chefs-/ledarerfarenhet, liksom erfarenhet av arbete med ekonomi, personal och journalsystem.

För att du ska lyckas i uppdraget som enhetschef tror vi att det är viktigt att du har god organisatorisk förmåga, är lösningsfokuserad och vågar fatta beslut samt att du har ett intresse för arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

Arbetstid/Varaktighet; Tjänsten är heltid tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Andersson, Verksamhetschef , Tel:073-90 15 456

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biträdande enhetschef till Capio Geriatrik Löwet
Capio Geriatrik
2019-04-19
Verksamhetschef/enhetschef till Capio Globen Ögonklinik
Capio Medocular AB
2019-04-05