Capio Maria söker Leg sjuksköterska dag till LARO-teamet

Sista ansökningsdag: 2018-11-09   

Publicerades: 2018-10-10

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du ha ett jobb som är lärorikt och roligt? Nu när en av våra långvariga medarbetare slutar, söker vi efter en ny kollega!

Capio Maria söker Leg sjuksköterska dag till LARO-teamet

LARO-TEAMET är en öppenvårdsmottagning som bedriver Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, skötare och specialistläkare. Vårt uppdrag är ett helhetsåtagande för patienter som innefattar psykosocial och medicinsk behandling, koordinering och planering av vård och behandling. På vår mottagning är vi inne i en spännande utvecklingsfas och strävar efter att utveckla våra arbetsmetoder som höjer vårdkvaliten för våra patienter. Vi ligger i framkant av behandling för vår patientgrupp och erbjuder behandling av hepatit C och har kurser i överdosprevention.

Som sjuksköterska kommer du främst att arbeta med administrering av läkemedel, motiverande samtal, återfallsprevention och vårdplaneringar med patienter i samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten. Vi arbetar med ständiga förbättringar och det är viktigt att du är villig att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig introduktion och utbildning utifrån individuella behov. Vi har flextid och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande men det viktigaste är att du har ett intresse för patientgruppen. Vi söker dig som har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du är lösningsinriktad. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Immala/Enhetschef, Tel:08-68400412

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-04-19
Capio Maria LARO Helsningborg söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-03-28
Capio Psykiatri söker vik leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-03-25