Capio Maria söker leg sjuksköterska till Avdelning.

Sista ansökningsdag: 2017-12-22   

Publicerades: 2017-11-23

Om oss

Capio Psykiatri är en av de största privata vårdgivarna inom psykiatrisk specialistvård i Sverige. Verksamheten bedrivs på 18 platser i fem landsting via tidsbestämda vårdavtal och ackrediteringar för fritt vårdval. Capio Psykiatri behandlar patienter inom vårdområdena allmänpsykiatri, beroende medicin och ätstörningar.

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst


Vill du arbeta hos oss på Capio Maria och arbeta med ett otroligt spännande område – Beroende!

Nu när en av våra duktiga sjuksköterskor valt att gå vidare söker vi en nyfiken och driven sjuksköterska till vår verksamhet. Här finns unika möjligheter att få arbeta med beroendevård i kombination med både somatik och psykiatri.

Avdelningen består av 20 akutvårdsplatser där det bedrivs abstinensbehandling för patienter med somatiska och psykiatriska komplikationer till alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och roligt i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. 
På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Som anställd får du goda förmåner och tillgång till eget gym i huset.

Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår bland annat abstinensbedömning- och behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad och observation, stödjande och motiverande samtal, provtagning och dokumentation i Take care.

Kvalifikationer: Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska och som har ett genuint intresse för att arbeta med patienter med missbruk/beroende. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv inställning.
Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, flexibilitet och tydlig kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor: Tillsvidare, 100%. 6 mån provanställning.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Andersson, Tel:073-901 5341

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Linköping söker legitimerad sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-05-23
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-05-02
Capio Psykiatri Stockholm söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Capio Söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-27