Capio Maria söker Leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2018-06-08   

Publicerades: 2018-05-09

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria söker Leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning

Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, lärorikt, ansvarfyllt och roligt arbete, i en spännande verksamhet. Vi arbetar tillsammans över yrkesgrupperna, med patienten i fokus. Öppenvården riktar sig till patienter med alkohol och/eller narkotikaberoende. Vi använder bl.a. MET och återfallsprevention som metoder. Vår behandling präglas av ett kognitivt förhållningssätt. Medicindelning förekommer i dispensärsform, men även individuellt då det är möjligt.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från beroende- och/eller psykiatrisk vård. Steg 1-utbildning KBT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I vår dagliga verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap. Vi dokumenterar i journalsystemet Take-Care.

Anställningsvillkor; Tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Eva Edblad, Enhetschef, Tel:073-901 54 14

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-04-19
Capio Maria LARO Helsningborg söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-03-28
Capio Psykiatri söker vik leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-03-25