Capio Maria söker leg sjuksköterskor - semestervikarier

Sista ansökningsdag: 2018-03-03   

Publicerades: 2018-01-31

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vi söker Dig sjuksköterska! Tillbringa din sommar hos oss på Capio Maria och få upp ögonen för ett otroligt spännande område – Beroende - som även inbegriper både psykiatri och somatik.

Vill du ha ett sommarjobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen, trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Vi söker dig som är en engagerad och lösningsinriktad sjuksköterska.  

LARO-TEAMET är en öppenvårdsmottagning som bedriver Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende.
Den största delen av tiden går åt till medicinadministration men även psykosocialt behandlingsarbete ingår. Vi arbetar med ständiga förbättringar och medarbetarna ingår ofta i arbetsgrupper kring olika utvecklingsarbeten.

Mobila teamet vänder sig till patienter, som har missbruks- eller beroendeproblematik, är över 18 år, som har och som behöver vårdinsatser i hemmet som stöd för sin nykterhet/drogfrihet. Stor vikt läggs på motivera till nykterhet och drogfrihet på patientens egna villkor, i nära samarbete med vårdgrannar.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du är positiv och lösningsinriktad.
I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter men det är meriterande om du kan flera språk. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor: Semestervikariat, tillträde enligt överenskommelse.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Stigsdotter/T f Enhetschef LARO-teamt , Tel:073-901 53 32

Marie Malmberg/Enhetschef Mobila teamet, Tel:073-910 56 34

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Linköping söker legitimerad sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-05-23
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-05-02
Capio Psykiatri Stockholm söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Capio Söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-27